הכשרת רופאי שיניים לטיפולים בהרדמה כללית וסדציה עמוקה
מרפאת השיניים מקיימת מידי שנה קורס ייעודי לרופאי שיניים המעוניינים לבצע טיפולי שיניים בסדציה עמוקה או הרדמה כללית.
הקורס בפיקוח משרד הבריאות ותכני הקורס נקבעים ע"י האגף לבריאות השן. מאות רופאים סיימו את הקורס בהצלחה ב-20 השנה האחרונות וקיבלו אישור רשמי של האגף.
רופא המסיים את הקורס בהצלחה רשאי לבצע טיפולים בסדציה עמוקה או הרדמה כללית בנוכחות רופא מרדים במרפאה המאושרת לביצוע טיפולים אלו.
3 ימי לימודים – כ-25 שעות עיוניות
2 ימי לימודים – קורס החייאה מתקדם ACLS
החלק העיוני מועבר ע”י מרצים בכירים מתחום ההרדמה ורפואת שיניים ויכלול הרצאות, הצגות מקרה, קורס החייאה ובחינה כנדרש בתקנות.
יתקיים במרפאת השיניים של בית איזי שפירא וכולל 20 מקרי הרדמה על מגוון מטופלים של המרפאה, מתוכם 10 כצופה, 5 כסייע ו-5 כרופא מטפל.
בחלק המעשי יודרכו הרופאים ע"י הרופא המרדים של המרפאה לגבי אספקטים של ההרדמה וע"י רופא שיניים בכיר ומנוסה לגבי שיקולים ודרכי עבודה בטיפול בהרדמה.
שימו לב – מספר המקומות מוגבל
לבוגרי הקורס אפשרות להשכיר את חדר ההרדמה וליווי רופא מרדים בבית איזי שפירא.